Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 18 April 2013

2nd anniversary

owhhh sungguh x sempat nak update blog. byk kot entry yg pending. isk2. anyway, last week 10 april 2013 ialah anniversary aku n hubs yg ke 2. alhamdulillah. syukur. kehidupan sbg suami isteri dah 2 tahun ni makin lama makin sayang rasanya dgn adanya penyeri baru sape lagi kalau bukan izz :) of course la ade gado2 sikit kan. tipula kalo xde. huhu. tp yg lain2 tu, aku rasa hidup aku bahagia. alhamdulillah lagi sekali.

masa anniversary tu kami amek cuti. sehari je pon. nak gi jenjalan. tp xde jauh pon sbb xleh nak cuti lama. nanti aku cite kat lain entry k. 

dear abi, xde nak ckp byk, just wanna say TQ kerana membahagiakan i. i love u so much! :)

sempat beli pavlova malam sblum tu. saje2 simbolik je gitu. hehe

masing2 da sedia adiah. awww so sweet!

x sangka abi carik jugak hp hello kitty ni utk aku. sblum ni mmg aku pakai hello kitty jugak. tp da biol. so galaxy y ni pon hello kitty. tq abi! untung hubs sbb xyah beli hp canggih manggih utk wife. aku nk call ngan sms je kot. hehehe nak wassap n tenet bagai, aku da ade tab. so aku mmg xperlu note2 mahupon ipon5. hehehe. tp klo nk bg gak, boley je :)

my card to him. aku suka je bagi kad ni boley simpan :)


hadiah utk abi. i hope u like it b. erm, mmg dia suka pon. heeee :)
alamak terlebih sudah! hehehe i love u so much sayang!
love ~ izyan al-za'im

3 comments:

Aeen said...

happy anniversary yg kedua...:D semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...:D

Super Ummi said...

wah.. dah 2 tahun kawen ye... cepat masa berlalu...
happy anniversary.. semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa..

izyan al-za'im said...

tq aeen & hana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...