Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 17 May 2012

munching entry ~ siam cuisine

actually aku pon x igt nama restoran ni. tp mmg kedai mknn siam la. masuk restoran tu mmg psg lagu siam jer. haha. ni masa mkn dgn SIL kt section 13 shah alam.

complimentary kopok n nuts while waiting for order. complimentary la sgt. cam x taw yg awal2 da masuk dlm bil. ahaii

aku x phm knp klo restoran camni kene ade wet tissue ni? adehh xperlu pon tissue ni. saje je nk charge lebih nnt kn.

tomyam putih

x igt nama ayam masak ape. kami bertiga n order la small portion. amboii dia punye small mcm utk 10 org mkn. adehh

kerabu mangga. pon besar portionnya.

1 je air yg sempat ditangkap gamba. ade ke yg x taw ni air ape? hehe
kesimpulannya, aku rasa restoran ni mahal n mknn x kene dgn tekak aku. sorry... aku x kesah mahal klo sedap. klo xsedap, mmg x dtg lagi la jwbnye. huhu

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...