Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 2 May 2012

labour day yg best

selamat hari pekerja! haha ape je, yg bestnye sbb cuti jela kan. huhu. asek pk je, cuti hari pekerja ni nk gi mana. igt nk gi picnic but cam x cukup korum pulak. last2 bangun lambat jugak. haha. erm, hubs ajak gi pesta buku. ok great. dari duduk rumah je kan. da siap2 singgah makan nasi lemak kt umah mak (mmg anak solehah. lol ) so gerak la konon nak ke pwtc. pesta buku katenye.

but bile nk dekat sampai simpang nk masuk mid valley, suddenly hubs kate: erm, u rasa nk ke x nk gi pesta buku? aku kata: la, u yg ajak. ikut u la. die jwb balik. i rasa malas la nk gi pesta buku. ampeh. terus die bg signal kiri nk gi mid valley. iskisk suami sape la tu. hahaha

die kata, kite x tgk lagi brg baby kt robinson n isetan. iyola. eleh, mcm la aku x suke. hahaha. dah tgk2 brg baby. last2 cam biasa mmg x beli pon. suke survey je buat masa ni (sgt2 berharap next check up dah boleh taw, dlm perut ni baby girl or boy) x kesah je boy or girl but at least sng aku nk mengatur strategi nk shopping. huhuhu

x pasal2, konon2 xde nk shopping pon. last2 terembat:
: modern mum maternity pants + miki maternity blouse for me
: G2000 shirt + bonia pants for hubs

adoiyai. aku mmg ade berangan nk bli sumting kt modern mum but cam rasa membazir pulak. aku x kesah je klo nk bli kt jusco. murah sikit. but kene marah ngan hubs (boley gitu) die kate: 'buat ape nk berkira? beli la yg selesa. i bg duit buat ape? mcm ni mmg i marah.' tb2 aku sentap n terus merembat modern mum. haha. mmg die kasi dwet. but aku kedekut nk guna (konon2 nk save utk baby) kan da kene marah. wakakaka.

eleh, bile da nmpak aku shopping, die pon sama la nk jugak. kekeke. ok layan hubs shopping is longer than my time as usual. haha. ok b, i x kesah pon. weee. yg pasti we really had a quality time together! i love u b! :)

ok this 1 fits u nicely. ur 1st ever purple shirt for work is it? i like :)

acara wajib. camwhoring :D

waiting for the SA to find the pants for hubs

queue to get the parking rebate. yeah love to shop at isetan. every purchase of RM100 and above, u'll get 1st 3 hour parking fee for free :)

dah bli pants, alter dulu. FOC jugak la kn :D

lancome ade buat promotion mascara dia. promoter dia promote n trus make over aku. ala, cam xde beza je tgk gmba ni. but mmg best la mascara dia. cume aku x bli. sbb? aku x pakai make up mahal. huahuahua. standard mascara aku maybelline je. wee~~

singgah hot n roll. my favourite jgk ni. jemput mkn :)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...