Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 February 2012

my first garrets

lately ni people always talk about this garrets. last time i came to klcc, just tgk org queue pjg just to buy popcorn. so this time aku nk jugak rase. wee~~

bought the smallest pack. harga sendiri mau igt la. hehe. amboi b, all mine nmpak. hehe

sbb 1st time beli, i had no idea bout the taste, so i tried chicago mix. it comes with cheese corn (yellow) n caramel (brown)

seyesly the cheese corn really x sedap. too much cheese n salty. plus sikit masuk angin kot. but..... the caramel popcorn really sedappppp giler!! fuhhh caramel die mmg pekat melekat la!! terbaik! rugi pulak amek chicago mix tu. kalau tau, amek caramel je. xpela, at least taw, rase satu2 tu mcm mn kan. hehe

pasni, amek caramel je k. xleh buy selalu sbb mahal. but hubs loves it soo much. so b, u jela bli. i ngicak je :)
love ~ izyan al-za'im

4 comments:

wardah @ fie shah said...

Aduss yannnn...terus lapar ai tauuu..hahaha

wahida said...

aku tak pernah rasa lagi...tapi akan try nnt..mg dah plan nak beli jumaat ni...haha..

weh, betul ke yg cheese tu tak sedap nok? huwaaa...dah la aku suka cheese, takut lak kang beli tak kena ngan tekak aku...huhu...

izyan al-za'im said...

wahida, aku pon suke cheese. tp tekak aku n husni x leh telan la popcorn cheese tu. but up to you la. x pon, klo ko nk rase cheese tu, ko bgtaw ko nk chicago mix but portion cheese tu nk sikit je. lebihkan yg caramel tu. boley kot. hehe.
selamat mecuba! :D

Sue-Rya Qistina said...

x pena try lg..tp nmpk sgt menarik..coz i love popcorn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...