Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 27 February 2012

motherhood expo klcc

holla! erm, kalau sebelum kawen, my aim was terjah pameran2 pengantin yg ade kt klang valley ni. skang ni, xde maknenye la, aku nk gi pameran pengantin bagai kan. hehe. since i'm preggie, i am looking forward to motherhood/baby/meternity expo pulak la kan. hehe.

so last friday after work, sempat la ke klcc to visit motherhood expo. bestnye! cuci mata je la kan. as i said, i wont buy baby stuffs too early. many baby expo is coming later, so skang ni usya harga la dulu kan. tu pon kalau sempat kumpul dwet. ngehehe. tgk semua bnda pon comel. mcm byk sgt duit nk bli semua tu. wekk. berangan dulu xpe. :P ada satu bnda tu, hubs n i tot really cheap n hubs suruh beli je skang. but i refused. i said xpe, we can buy it later. kita tgk2 dulu k :) from swaddle, breast pump, swing cradle, stroller. owhh everything makes make drooling (maafla, i am a 1st time mom 2 be. so mmg excited lebey. klo da ade anak byk, mesti x heran da kan. hahaha)

nk beli quinny mcm x mampu je. but this one betul2 buat mata i berpinar. harga within bajet. huwaaaa!! klo baby boy nk bli this colour jgk xpe kan? huhuhuhuu

xbli barang baby sendiri, so only bought this for shaheem

ok, next is maternity n children expo at mid valley on 9-11 mac 2012. jumpa di sana! :D
 love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...