Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 11 May 2011

perfume baru :)

entry ni punyela da basi. 2 weeks back kot. sume entry aku lately ni entry basi. huhu. remember kan aku ade voucher RM50 dari robinson. tp x taw nk beli cosmetic pe wlopon nak expire dah voucher tu...

mule2 cam berebut ngan hasben. nak beli brg sape gune voucher tu. last2, hasben ngan gentle man nye, belikan aku mariah carey perfume 'honey' utk aku! yay! syg u lebey la! hehe. lps survey byk2, last2 laju je die pilih yg honey tu utk aku. sbb 'honey' ok. haha so sweet. naseb both of us suke baunye. hasben pilih nak bli perfum aku sbb perfum hantaran aku hari tu cam nyesal je beli escada incredible me tu. baunye dah x sesedap masa nk beli dulu. grrr! sbb hasben yg akan bau aku nye perfum tu, so, i let him to choose the perfum for me. thanks baby for the perfume.


lollipop bling honey for 'honey'


dapat free clutch! lupe nk aek gamba :)


tq hasben!


ape motipp amek gamba ni?


singgah ke bip apple (BA). and 1st time tried durian flavor. sedapp giler smpai beli lg skali! tp ape yg mhampakan ialah harga BA da naik hokey. sebelum ni kan harga for 1 pc is RM2.30. mg ni aku gi lagi, harga da jadi rm 2.50! CISS! gule naik sket, ko tros naik doposen! naseb ko sedap. beli jugakla.. rugi taw 20sen!! haha

love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...