Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 18 May 2011

munching entry ~ william's corner

ahhaaa! makan lagi! tb2 ngidam mkn kt william! ahad malam tu, hasben pon setuju. acah n asyu jugak keterujaan. ayuh ke william, mn lagi klo bkn kedai buruknye di tmn mayang, PJ. nyumnyum


dis is spagetti bolognese. sedia maklum, hidangan kt william ni, portionnye tersangat la besar. bile dtg ke william ni, muncullah istilah sharing is loving. muahahaha


honey peach mango. as usual. dlm tu wajib ade longan satu tin. haha

ni blended passion fruit. xpenah rase air ni. bile rase, cam air pisang pon ade. sampai kitorang pgil balik waiter n tya die ' btol ke ni air passion? ke awak dengan pisang?' akakaka. lawak betol. die kate btol la tu air passion fruit. mesti waiter tu kutuk meja aku kan. lol


asyu terkejut tgk portion makanan die besar2. asyu first time dtg :)


ni aku order. meatball lasagna. perghhhh! setanding harganye RM25 di kedai buruk itu. bahaha


lihat cheesenye. leleh lagi air lior aku haiii


acah sakit gigi. rugi tol. so die order garlic bread n mushroom soup. uihh mmg x dpt kt mn2 la die nye mushroom soup tu. delishhh! eh, aku ni da cam pengacara JJCM lak. agaga


its me n my cayang hasben!


kongsi saja! xde halla :)


kami rase air kami x cukup. so, tambah lg ngan air akuarium. gelass die lagi bapak besar! mmg utk 4 org nye minum. huhu


satu air mesti contains 1 tin longan! mananye x teringat ingat nak gi william ni. hehe. ok dah tu. babaii


love ~ izyan al-za'im



4 comments:

sha a.s said...

bak sini direction nk p sana...aku teruje pulak tgk ko nyer n3 neh...cesss..meleleh ayaq lioq

izyan al-za'im said...

alamak, aku ni bkn pengingat jalan. aku ni bersandarkan personal GPS aku a.k.a husni. ahaha. located at taman mayang. ss26. pj. klo ko lalu LDP dari OU mhala ke puchong, SS26 ni on ur right. masuk dlm sket la. tp ko jgn tkejut lak sbb kedai die kedai tepi jalan je. mmg style meje atas jalanraya. xproper la kedai die. tp harga mknn setaraf hotel. adoii. tp menu2 die. sume mantoopp! lg 1, die xde buku menu taw. sblm ko gi, better ko search internet ape yg org lain penah oder. klo x, sampai sana ko xtaw nk oder ape. camtu la kekdahnyee. hahaii

Husni said...

GPS nye
N 03 7.020', E 101 36.254'
kalau cari kat google maps pon ade "Warung William".

Elle said...

pressure pressure tgk entry ni..nak kene terjah murni discovery aman suria la..william ni ku rase ambience dia tak best hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...