Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 16 May 2011

ipoh mali

1 mei lepas (pon berabad gak dah cite ni. huhu. sume bnda pon aku delay nk update) aku sefamily dijemput ke majlis cukur jambul anak kepada adik pompuan kakak ipar aku (pjg nye gelaran. haha) di ipoh. layan gmbr ipoh je la. hoyeah! balik hari je. tp byk lak aktiviti rasenye. huhu.


hasben layan satay dulu


majlis cukur jambul skang pon da ade bunting gak. hehe

stall air tebu pon ade. air cincau n soya also available. stall satay, stall mee/mihun keytiaw goreng, stall murtabak, hidang nasik biasa tu mmg ada gak. uihh meriah betol makanan. alhamdulillah.


nuby baru bagung tito


mcm wedding dah :p


goodie bag paling besar penah aku dapat dtg kenduri, dapat sejadah n goodies sorang satu. terbaek!


tq sticker



nuby n makcik


the buaian. dlm tu bkn baby yg dirai. shaheem nk try naik buaian. hahaha


makcik marhaban in action


kakak ipar n kakakku


along, acah, shaheem


yours truly with mak ;)


alolooo shaheem


dah mcm pelamin da...


kakyus, along, me, acah, mak



hasben ngaco nuby tido


comel je bear2 tu :)


ha, tu la iffah the princess utk hari tu. comel giler gown die :)


tuan umah jemput orphans. berkat majlis tu... alhamdulillah


bagus la mcm ni kan. jmput anak2 yatim. org salu lupe bab yg ni.


da sampai ipoh, harusla singgah beli pamelo!


setiap kedai berlawan seluar sape lg pendek kot. hahaha


xyah over sgt yan. tester je pon tu! :p


giant pamelo. 38 hengget!


betul2 kene pndai pilih buah ni. klo takat tya cino yg jual tu. harusla sume die kate manis. sampai umah, ade yg manis ade yg x. cane nk taw, buah tu manis eh?


hrp dpt dukung anak sendiri.. hhuhuhu



alang2 da sampai ipoh, kakak aku nk gak singgah mkn nasi goreng udang kt satu kedai kat ipoh tu la. tp kedai tu bukak kol 6pm. ate, lama lg nk tgu kol 6, meronda2 dulu ke ipoh parade :)


x habes2 ngan arm wrest die.


kt kedai nasi goreng udang tu, aku x oder pon nasi tu sbb sume dah oder yg sama. aku oder sotong kangkung. but fail betol rase die.. sotong kangkung aji don yg terbaekk


sotong kangkung aku yg x abes


ni nasi goreng udang nye! seyes sedap giler!! udang lg byk dr nasik ok! mantap terbaik! RM7.50 je


ala cian shaheem tercepit


ni la kedainye. aku pon x sure kat mana. gerainye dekat x dekat sgt ngan railway station. depan ngan bank islam/bagunan kerajaan cam tu la. ok, tamat kisah ipoh mali :)


love ~ izyan al-za'im



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...