Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 23 May 2011

munching entry ~ chop n steak

blog aku skang ni dah mcm blog jalan2 cari mkn. dulu aku jarang nk blog tempat2 yg aku gi mkn. but skang da kemaruk lak. blasah la labu... huhu


chop n steak kg baru. cett, mcm x biasa lak tempat ni. huhu


disebabkan tgh bulan. tp tekak mengimpikan western food, so, kite pilih mknn yg dibawah harga RM10 saje ye. huhuhu. cam biasa, all time fav. chicken chop. RM8.90

busker blkg hasben tu, sangat mengerikan ok die nye rambut. sampai aku soh hasben dok dpn aku n block the busker. huhu


honey dew n soursoap juice. dap dap. RM2.50 each


grilled chicken. RM9.90. slurppp. but the portion was too small


hasben did the obligation to pay the bill. agagaga


ok, kali ni dtg lagi UPP die nye deco ade moto2 antik bagai. setiap kali dtg, ade je bnda baru die tambah utk deco. ok bye


love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...