Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 31 March 2010

I'M BACK!

FUHH.. after a very long 14 days of kursus induksi umum & BTN, baru hari ni aku dpt masuk opis. well, klo da g BTN namanye, mestilah skang ni aku sgtla sayangkan Malaysia tanah airku ini.huhuhu. sumpah weh! mmg rase bertuah + bersyukur la aku dapat dok kat malaysia ni.hehehe. 2 yg aku x paham asal kerajaan selangor haramkan BTN? x bek wo! BTN ni aja kite sayangkan negara. bek korang halalkan balik BTN 2. rugi wo, klo budak2 muda cam aku ni(mude ker?haha) x g program cam2. ewahh!

haha, pe aku nak cite ni? aku nk bg taw spnjang 2 mg kursus yg aku join 2, mmg la aku n tunangku yg tercinta 2 g skali. best2!huhu. tp sama je cam x g sama. yela, xkan nak dok melekat je kan... so, wlopon 2 mgu dpt tgk muke die, tp feel 2 lain sgt la! hahaha. makanye, abes kusus ari isnin. hari selasa kitorang cuti. pe lagi g dating dari pagi sampai malam! yayy suke! utk mgelakkan mak aku bising sbb aku merayap ngn sayangku lama sgt, aku pon sblm balik, menshopingkanla sumting utk mak n ayah aku. ngehngeh. so, klo dorang nak bising pon, mesti x jd.hehehe. (psst,,ni panduan kepada sesapa yg masih dok bwh ketiak mak bapak cam aku la taw. beli jgn x beli.hahahaha)
act, masa kat hotel putra, ktorang sempat dating (nak jugak..hahaha) ada 1 nite tu, xde kelas, kitorang g jalan kaki sampai Istana Budaya. kitorang x penah g, so batak2 sket la.hahaha. best wo! jalan kaki malam2 di kota raya sambil mghirup udara asap kete!hahaha. n then, ade 1 ptg, boring2, ktorang g jenjalan lagi skali kat tasik titiwangsa lak. mmg x de keje la 2 namanye.. ok la 2, kire riadhah kan. dr dok terperuk kat hotel 2.huhu. nak g jalan2, xde kete. so g jela exercise jalan kaki. klo g ngn yg tercayang 2, xde nye penat. nak jalan sampai sok pagi pon xpe! huahua! over giler! xkesah la,, jji kami happy! :)

em, masa aku g kursus 2, neber aku yg bernama ela kawen. sory la ,, aku kusus kerana negara ni, so x dpt dtg.huhu. family aku dok cite kat aku yg betapa GERANDnye majlis ela 2! yela, klo kat taman datuk harun 2, mmg agak kelas la cara die kawen 2(aku tgk gambar). then dorang pon sebok nak soh aku kawen wat cam 2. pantang tgk yg cantik, sume nak soh aku tiru. hahai... time kasih atas cadangan sume. tp jika anda sume baca blog saya, anda sume tahu ape yg sy mahukan. kesederhanaan..insyaallah... kalo korang nak cantik2 cam2, korang kumpol la dwet byk2, nnt korang atau anak korang kawen, leh la korang wat grand2 cam yg korang nak 2 yeh.hehehe.

skang ni, busy la weh,, blek dr kusus keje menunggu, nak siapkan asigment kusus nak kene submit lagi 2 mg. n yg plg pnting, exam JPA is on 13/14 april. aku n tunangku akan sama2 amek. jgnla fail... cptla confirm! insyaallah!

To My Dear Baby Cayang,,,
All The Best! May We Pass e Exam wit Flyin' Colours! Nt kite study sama2 yer :)

4 comments:

gagakgempita said...

aku report kat jaiwp....
owang anto g kursus...
dy cintan cintun lak...
hahahahahahaha....

gagakgempita said...

gud luck beb...
semoga lulus dgn jayanya...
:-)

izyan hazwani said...

tankiu gagak gempita!
nnt aku dah lulus, ko blanja aku eh!
hahahaha

gagakgempita said...

banyak ar ko pnyer lanje beb...
kalo ko lulus ko la lanjer aku...
per daa...
lanjer aku nasi lemak rendang kerang kaw gler satu ok....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...