Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 15 March 2010

souvenir box

remember x, aku ada wat entry kat bawah nun pasal sachet bulu2 yg konon2 aku nk buat time wedding aku nnt. tp aku x survey pon lg harga sbnye. very the bz la.. sejak2 ngaja tusyen on weekends, so weekend aku mmg bz skang ni.huhuu

ok, sbnye, aku mmg nak bulu2 tu sbb suke aku la!hahaha. tp smlm aku g wedding bad(opis mate) die bg muffin isi dlm kotak yg sungguh simple n sweet la bg aku. aku bawak balik n bile mak aku tgk, kemain die suke. ya ampun.. die kate, ko carik la camni kaklang,, ko tya la kawan ko. adoiiyaii.. yela mak, nnt kaklang tya ye mak, die bli kat mana, bp hengget sume ye.huhu. lg 1, box 2 simple je, xdela sarat cam salu aku dpt, siap ngn gambar perantin bagai kan. kt box 2 juz ade nama pengantin n date, n tank you. ok le 2!

actually aku pon ske gak. agak besar box 2. muat aku nak letak apple aku nnt.huhu.
tp, apakah nasib sachey bulu2 aku? aku xnak buat byk2 variasi. seyes xnak.. nnt la aku pk kan yer.. tp klo box 2 , aku nak mesti ade kale wajib aku. pe lagi. pink la.wink2.

camni la cth box nye, yg mak aku suke sgt 2.uhuk2



sbnye ade ribbon, but tercabut sudah. cantik mmg cantik. tp nnt aku survey harga dulu ye.huaa. yela, pape pon, yg pentingnye bajet guwe dong! uhuk2.

akhir kate, cian bulu2 pink....hahaha

3 comments:

Elle said...

cakap ngan ca..nak gak kain huhuhu

izyan hazwani said...

ca ckp, klo nk kain, kene jd flower girl. ada berannn?? hehehe

sha said...

elle,klo ang x brann nk jadik flower gurl xpe, tawaran utk jadik tukang senduk lauk masih terbukaa..dpt gak kain...dialu2kan!

yan, ko jgn ngade2 nk buat baju ko grand2 eh psl kang ko yg overacting atas pelamin tu nnt...silap2 aku ngan adris yg kena kipaskan ko nnt...ni amaran xbape nk keras tp berbaur ganaihh..ggrrr makan budak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...