Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 12 March 2010

masjid wilayah lagi.... :)






Actually, smlm after teman tunangku main bola, kami singgah ke masjid jalan duta utk solat maghrib. lps solat, tunangku ajak aku buat tour kat masjid 2. yela, wlopon aku ni nama je keje dpn masjid 2, tp jarang smyg kat situ. then after jenjalan, aku rase teruja sgt2 bile tunangku bawak tgk dewan serbaguna n dewan nikah kat situ. tp aku x bwk hp. yela, nak smyg jepon, mls nak bwk hp. so x leh amek gamba kan. seyes gile, aku x taw nape aku beriye giler.

excited wo!! sampai tunangku tya kat aku---> 'np after kite visit masjid 2,u suddenly excited giler?' hehehehe over kan aku. yela, mana x nye, aku siap ckp 'i x kesah kna delay or cepatkan kawen kita, jji inak kawen kat sini jugak! i nak pastikan kita kwen kat sini.' kakakaka. confident je aku kan. mcm mn tb2 rate die jd mhl? sanggupkah aku?huhuhu.tp tunangku pon cam suke.yea! aku xtaw la, tp aku mmg teruja!

ni aku upload sikit gambar org kawen kat masjid 2 eh. gambar dewan nikah n gambar pengantin bergambar kat situ best je! hehe

3 comments:

gagakgempita said...

ada aku kesaaah

gagakgempita said...

tak payan berangan sudaaaa

gagakgempita said...

wei pehal ko lentik sangat ni hahahahahaha......
ada mak kesaaaaahhhhh....
hahahahahhaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...