Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 2 April 2010

yesterday a.k.a. semalam

smlam, buat jarang2 kalinya, tunangku sayang ajak balik awal. rase pelik giler. dalam 5.40 aku dah balik.happy wo! sbb salu, slagi matahari x tenggelam, mmg aku ade lg kat opis ni.hahaha. tunangku ckp nak g Maidin USJ sbb nk beli barang dapur(huhu, bli barang dapur!) yela, dah tiap2 ari tunangku mmg mkn kat umah family aku lak kan. so, tunangku rase, keharusan die la utk beli sikit brg dapur utk umah aku cam beras ke, minyak ke. cam 2 la. bakal menantu sape la 2.hehe.

ok, lps kua opis, tunangku leh lak belok masuk ke masjid jalan duta 2. aku tya, np g masjid? die diam je. aku tya, x solat asar lg ke? eee geram tol aku. np la x solat je kat opis td. nak jugak nyinggah2 ni. pas2, dah paking, die ajak aku masuk masjid. 'i period la syg.. nak smyg apenye...' die pakse jgk aku masuk.. grrr.. aku pon melangkah la ke dlm masjid yg subhanallah cantik 2. taw die nak g mana? upenye die nak g admin opis masjid 2!

em, jam pon nak dekat kol 6. sah2 la dah tutup. die leh ngeluh kate dah tutup.hahai.. cayang... lain kali bgtaw la tunangmu ini dulu, nak g mana. boleh la aku bg advice ke ape ke, yela, logiknye, kol 6 mesti opis da tutup. bucuk tol la husni al-za'im ni.hehe. upenye, die berniat nak g jmp org mgmt masjid 2. yela, nak tya pe yg patut pasal majlis kitorang nnt.hehehe. ok xpe, lain kali kita dtg lg ye syg. opis hour je taw. n plg penting, call dulu. ok bucuk? hehehe

stlh hampa sbb opis da tutup. tunangku skali lagi ajak aku tour kat masjid 2. die kate, aritu aku juz tgk tempat nikah 2 waktu malam, so, die nak bawak aku tgk tempat 2 waktu siang lak. ok2, die tahu, aku mmg teruja sgt!hehe. so, bjalan la kitorang keliling masjid 2. n mengintai bilik nikah 2. soo perfect! kami mesti nikah di sini!
kite doa ye syg...

ok, sampai je kat maidin USJ, azan pon bunyi. tunangku teros la g surau. and aku???
hehehe, aku telah mbawa diriku masuk ke Habib Jewels kat situ. hehehe. sj2 usya bracelet. em, cantik2 je sume. yela, tunangku ckp, risik n tunang dah dpt cincin, nikah die nak bagi rantai tgn lak. tp, aku lak yg g usya! kakaka. bile tunangku dah abes solat n dtg ke habib, aku pon menale sume bracelet yg aku berkenan kat die.hahaha. aku xde la pilih yg berat2 or besar2. yg comel2 je. maklumlah, ikot kemampuan ye.huhu. tunangku soh tgk bangle lak. sbb die ade dpt advice dr sum1. klo nak beli gold, better bangle instead of bracelet. ermm,, aku pon tgk jela. not bad. ade gak yg berkenan.tp yg plg aku berkenan adalah yg plg mahal kat situ.hahahahaha. igt aku nk kwen ngn anak raja? hehe. dont worry syg, tunangmu ini xkan demand yg over2 k.wink2!

hello!! dtg sini nak beli barang dapur ke, nak beli emas? hahahaha. aku kan kate, nak usya je la..hehe alang2 dah mjenguk, aku tgk skali cincin suasa. sbb aku mmg niat nak bagi tunangku a wedding ring. mata aku menangkap kat 1 ring saphire ni. tunangku try! it ws so perfect! harga pon not bad. suke sgt! tp, nak kawen lmbat lg,, mcm x seswai je nak beli skang. tp aku nak gak yg 2. comel je tunangku pakai.. lupe lak nak amek gambar.hehe.

itula cite smalam..(hape2 tah ayat aku.kaka) xpe, usya je mana yg berkenan. xbeli pon xpe. jji happy . ngahngah.

ok, aku nk sambung mkn french fries aku ni. jap lg aku nak g visit prince court hospital. layanzzz. huhu, daaaa.

5 comments:

gagakgempita said...

wah3x byk duit ko......
hohoho.....

izyan hazwani said...

byk duit?
ape yg byknye?
aku beli ape je?
kalo pasal barang komeh 2, bukan sbb byk duit, tp mmg kene beli. huwaaa!!
ko nak sponsor ke beb?
sgt dialu-alukan.hehehehe

gagakgempita said...

wei saper yg nak kawen niiii.....
no sponsor2 beb....
aku datang tok makan nasi minyak ko ajer.....
hahahahaah....

gagakgempita said...

wei pesal aku comment tak publish niiii....
wargh.....
marah suddda.....

izyan hazwani said...

xnak la nasi minyak. nanti aku nak bg korang nasi kerabu kale pink. wahhh, i like!!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...