Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 30 April 2010

black+pink wedding dress

actually, aku mmg fikir nak pakai baju kale pink on my wedding. pink yg mcm mana, aku x fikir sgt. jji cantik. yess, i am a pink mania? so wat?? hehehe

then, i found dis!!!



sorry damn much 2 empunye gambar ni yer.publish w/out permission. i juz love ur dress!! pink+black! i dont care WTH others think bout the colour. 4 me, its so rare n elegant!

i want pink, n dis pink is juz soo mesmerizing!! suke sgt! jarang nmpak org choose dis colour. hand flower 2 pon cantik! hehehe

aku dah tya along idah (mak andam yg aku pilih utk wedding aku nnt) she's my cousin. i tya wether die ade x baju kale ala2 camni. she said, xde. but klo nak tempah boleh je ikot design n material yg aku nak.

hamboiiii. aku bukannye byk bajet pon. hehehehe. nak tempah baru n pay more. rasenye mbazir jer... baik aku pilih je baju ape yg ade n pay less. hehe. tp dlm hatiku, rase suke sgt ngan baju kale 2. iskiskisk.

takpelah,, its juz my favourite dress. byk sgt duit aku nak tempah baru bagai?hahaha. so, berangan jela dulu yer,, by the time aku nk kawen, mana taw ter'ade' pulak baju kale cam 2 kan, orite gak. hehehe. nk try jugak carik baju cam 2. tp klo mahal, lupekan sj ye cik izyan. baju lain pon cantik2 gak. hehe

ok, nnt aku nak update design wedding dress yg aku ske lak. amboi2. aku tunjuk pe yg aku suke je pon. tp klo x mampu xdenye aku nak jugak. hehe.ahaiii

k, babai!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...