Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 17 January 2013

weekend

nak buat entry cite pjg2 x sempat pulak. erm, letak gambar last weekend je la. ahad lepas, sepatutnya nak ke banting je sbb wedding kwn. but terima berita kematian adik asyu di melaka. maka kami ke melaka kejap pg tu, lps tu baru gi banting. selagi boley nk penuhi jemputan org. tp klo x dpt nak elak nak buat camne. alhamdulillah sempat melawat asyu sekeluarga. moga bersabar ye asyu. kita sama2 kehilangan adik lelaki kesayangan kita ;(

sabtu we went to sunway pyramid. mak aku bising, kata asal weekend je x dok umah. hehehe. xleh la, bontot ni nk jalan je kejenye. huhu


kat pyramid ada zara baby la. baru renovate situ. good good. snow cap yg izz pakai ni from zara kids. comelnye! but idokle beli. igt ni kat london ke? haha lgpon izz da ade 1 yg lebih kurang. yg pumpkin patch nk gi cameron tu. hehe
abi bwk gi toys r us. nak survey adiah utk shaheem. kelakanye bila abi ckp: bila izz nak besar ni? abi nk beli menan ni! haha abi yg over nampak!! :P
botak's weds at banting. congrats bro!

izz with bestie, aqil yg tido je kejenye. hehe. lia bg kad kawen. x sabar nk gi. wee~~
weekend ni pulak nk gi goldcoast morib. yayy another vacation! woot2

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...