Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 15 January 2013

botak

saje je nak letak gamba ni. dua orang kesayangan saya yg botak. actually lps majlis cukur jambul masa izz about 2 months old, kami mmg nk terus botakkan kepala dia. punyela mencabar. it took 3 days utk aku n hubs nak botakkan kepala dia. pakai shaver je. tgu dia tido  baru cukur sikit2. aku tolong sket2. leceh gak nk bg licin kan. nmpk mcm senang. cuba dulu baru taw. hehehe

few days later, hubs lak bgtaw nk botak. terkejut aku dgr. hehe hubs x penah botak, bila dia kata nk botak, aku rasa mcm x nak bg. x dpt bayangkan mcm mn rupa hubs botak. dia kept asking n finally aku bagi la dia botak. hehe. mula2 tu pelik sikit. tp still hensem la.. hehehehe. dah org igt laki aku bernazar pulak. hehe.dia saje je nk botak sama anak dia la. comel la anda berdua ni. love u :)

izz with abi botak :)
love ~ izyan al-za'im

1 comment:

Sue-Rya Qistina said...

hehehe. akak pun x bagi husb akak botak. ntah camne la rupanya nnt. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...