Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 4 January 2013

abi's 28th birthday

ni cerita bulan november last year. hehe. nk jgk update kn. huhuhu. birthday hubs on nov 8. masa tu izz baru sebulan lebih. of course aku dlm maternity leave lg. hubs cuti hari tu. actually aku nak suprisekan sumting utk dia kat ofis. last2 dia kata dia nak cuti on his birthday. alahaii cancel nak buat suprise tu. last2 x suprise da. aku ajak dia gi makan je la. hubs ok saje.. 

erm, kitorang x pernah makan kat meatworks, so i said i wanna belanja him kat meatworks citta mall. simple celebration. just 3 of our little family :) hadiah aku da belikan awal2. tanx acan n asyu temankan aku belikan hadiah husni. hehehe 

ha, izz kan still small masa ni. keluar je dr kereta, dia terus muntah kat dlm stroller. habes baju. lps tu dia cranky jap. rasa xleh handle time tu. rasa nak cancel date n balik. time tu aku x reti lagi nak handle izz kat luar. haha poor me. lps tu da bg susu n nenenkan jap, he was fine then. lama2 setiap minggu bwk izz jalan, aku dah terror da nak menangani masalah tu. hahaha


honeydew juice n float

bagi susu kat izz dulu baru boleh makan. hehe

nice n cosy place

izz lps minum susu, baik  je dia dlm stroller tu :)

booties izz tercabut la ummi!

sbb kami berdua je, so xdela beli kek. i only bought 4 pcs of wondermilk cuppies for us. hehe

present for hubs

berdebar nye nak tgu abi  bukak present. saja aku balut banyak2 lapis. bagi dia penat mengoyak wrappers tu. lol
i hope u like my present b! muahhh! earlier u kata note 2 is too big for your pocket, so i think s3 is just nice for the pocket kan? heee. be a good abi ya! dah basi pulak klo nak wish happy birthday. hehehehe. looking forward for my birthday pulak dis month. jgn buat2 lupa ye sayang. wink wink :)
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...