Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 29 January 2013

gold coast morib

halloo. ok ni cite pasal gold coast morib je. bukan gold coast aussie taw. hahaha. aku rasa ramai yg taw pasal gold coast ni sbb iklan promotion dia bersepah kat groupon, streetdeal, living social etc... erm, aku pon beli gak kat street deal. murah2. kalo ade murah lg, aku nak beli lagi la. ok la utk percutian yg x jauh sgt dr KL. mandi2 ala2 sunway lagoon. xdela sunway lagoon sgt but ok la slides byk jugak.bagi aku berbaloi dgn yg aku byr. cuma bila part makan ramai nak mampos. dah macam makan free sempena rumah terbuka anjuran perdana menteri. ahaiii. ade yg x cukup mkn. the mgmt shud improve part makan kot. yg lain2 semua ok. bilik besar siap ade jacuzzi lagi.

sebelum tu, aku da belikan siap2 baby neck float utk izz. x sabar nk tgk izz swimming. hehe. erm, ok la kita layan gamba je k :)

sblum check in pukul 3pm,  kitorang lunch kat pantai morib dulu :) but kitorang sampai hotel pukul 1 lebih dah boley check in da ;)

abi n izz rasmikan katil dulu

ala, cam x biasa dgn benda2 ni. heee

spacious jacuzzi. abi n izz je berjacuzzi :)

jacuzzi/bathroom siap ade tingkap nk ke bilik. boley skodeng wooo. hahaha

ni yg dinantikan! splashing time!

teruja giler nak swimming dgn izz. ni izz's 1st time nak mandi swimming pool taw :)

abi da mcm model kolam renang. ngeee

ni la cara izz bersantai. hahaha

yay izz da masuk pool. he didnt scared at all!



with mak n ayah. mak larat gak jalan sikit2

izz loves the lights

red man. tatoott :p



sayang ummi pandai! this baby neck float is really helpful. x rugi beli :)

rilex je dia :)

cayalah anak ummi! kaki dia x benti berkayuh. mcm da biasa je konon2. haha


Add caption

my anak buah. ngade lebih nak dukung dlm air. haha

izz :)

aku ada masukkan video izz swimming kt youtube. carilah sendiri. izz first swimming experience tajuknya :)

imma proud mom !
ummi n abi lak nk main slide. weeee
budak penat swimming. naik je, kita bungkus dia! terus tidur. hehe. aku mandikan dia dlm 15 minit camtu. naik kejap. n mandi lagi sekali 15-20 minit. esoknya pon camtu gak. sonoknya! aku yg sonok lebih. nnt kita swimming lg ye izz :)
ready nak check out. tgk la beg abi. meriah kan! semua barang izz bergayut. lol

the water park dr luar bilik kami.

sblum balik, kita camwhore dulu la izz ;)

with makcik aisya :)

balcony besar wo!

my lil munchkin! ayooo, longgar la suspender sy ni ummi. hehehe

bye gold coast morib! nnt kitorang dtg lagi k :)


singgah mkn kat pantai morib lg before balik :)
ok, cukup la percutian sempena birthday saya. haha. erm, teringin nak gi gold coast sepang pulak. teringin nya teringin nye! tp mahal la pulop. hehehe....

love ~ izyan al-za'im

2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..memasing dah pegi sini. bestnya!

yan, baby umor cam izz mmg x takut ngan air. tapi nnt bila dia dah 1 thn lbh, mase tu dia dh pandai. cam bambam dulu dah 1 thn lbh, nk masukkan dlm air je, meraung takut. hehehe. pdhal mase kecik kemain main air lg

gps ryanna said...

Teringin nak pergi Sepang Gold Coast? You can get it here at a 50% discount! ONLY RM350nett! please hop over to http://goldenpalmtreediscounts.blogspot.com/ for details! thank you! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...