Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 23 June 2010

Thank Allah for him...

Sgt bz la lately. MIHAS la kononnye. nak update pon xsempat.huhu

Anyway nk cite pasal semalam. Aku btol2 emotional giler smlam. Ade masalah sikit. Tp aku emosi lebey. Tgh jd usherette utk IBM leh lak meleleh2 air mata aku. Aku ni mmg klo da sedey sgt 2, mmg xleh tahan da air mata ni laju jer... Aku xnak cite masalah aku kat sini...

Ape yg penting and aku terharu bila tunangku sentiasa ada dgn aku. mmgla die x teman aku menangis. tgh keje lak kan. huhu. die kate, aku x yah risau sbb aku ade die. Aku sgt bersyukur utk itu. Aku hya perlu org utk dgr masalah aku klo aku sedey. 2 je. N he's always there 4 me. Thanx sayang. This morning pon tunangku ckp lg macam 2. Die nak aku tau, yg he's always there 4 me. Dlm hati aku ni, menangis terharu lagi..... wlopon aku sbnye x suke die susah sbb aku.

Mlm td aku derhaka ngn tunangku. jahatnye aku :( ... aku da mintak maaf byk kali da. tipu la klo die x maafkan aku. hehe. time kaceh sayang! sory, btol x nak buat lagi! Ok, i igt cakap u :)

Aku betol2 bersyukur he's for me! bersyukur lagi... time kasih sbb bersusah senang dgn honeymu ni. Alhamdulillah. I love you so much baby sayang.....

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...