Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 4 June 2010

cik sha bertukar menjadi puan sha!!

tajuk entri ni sbnaye aku tiru ayat ni-' pokemon betukar menjadi agumon!' kakakaka. (maaf siaran terganggu ;p)

taraa!! malam ni, tibalah acara kemuncak sha utk jd isteri kpd En. Adris! bestnye sha! aku tumpang happy utk ko! x sangka ko nikah dulu dr aku! igt lagi, last year on MIHAS ko ajak aku tgk booth. tp ade Adris skali. pelik giler aku! upenye tu la titik pertemuan ko ngn die. cewahh!! xpasal2 geng batch aku (Mungkarianz) jd jodoh ko. heheh. aku doakan yg terbaik untuk ko! harap2, aku n Husni jd pengapit yg terbaik utk ko n Adris. (nk jugak... ngeeeeeeeee)

tghari td, aku ditemani oleh tunangku, Wana n Azie g umah Sha. hantar kek hantaran. Actually aku oder from kawan kakak aku. aku dah jji nk bg kek utk Sha. tb2 Adris lak berkenan ngn kek tu n suroh aku oder skali. So, td aku bwk 2 edible cakes. Sebijik jela yg aku mampu sponsor. yg lg sebijik Adris yg bayar. hehe.

edible cake from me n Husni specially for Sha.
-hantaran sha to adris-

-hantaran adris to sha-

ni dpn pelamin. xnmpak pulak. huhu.
anyway ni gambar last aku ngn Cik Shazana. pasni xde cik2 lagi yer Puan Shazana. hahaha

ok, aku nak bersiap jap lg. aku bersiap kat opis jer. aku ngn tunangku da siap bwk baju, gantung kat kete. klo nk balik, takot x sempat sbb sha nikah kol 8. so, siap amek semayang dulu, mekap2, solat n tros la gerak g umah sha. X sabar nk jmp perantin :)

SELAMAT PENGANTIN BARU SHA & ADRIS

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...