Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 24 June 2010

MIHAS 2010

owh MIHAS datang lagi (baca mcm : TORA dtg lagi! hahaha) so macam bz jer dis whole week. aku buat ape je? mcm2 wo! tp td baru td sempat visit MIHAS ngan tunangku, hajar n haidee slps betungkus lumus buat hamper kat level 6. Ad hoc instruction from minister utk siapkan 70 hampers (sample dr MIHAS) b4 pukul 4pm. instruction 2 dpt pg td. giler la! so mcm happening la pulak MATRADERS ramai bergotong royong gitu. tu pon aku cabut awal sbb nk g MIHAS. hehe

Aku x shopping pon td, esok mebi nak g lagi skali. huhu. sesape yg x dtg lagi, sile la berkunjung ke MIHAS at MATRADE untill 27 Jun 2010 ok! jmpa di sana!! ngeeee. jom layan gamba yg x sbrapa laa :)
my handsome fiance on duty during IBM. cc norm, peace yo!! :p

MIHAS Opening Ceremony, mari amek gambar dulu!

kt seat tu xde tulis pon nama sape, so, ske ati la klo nak dok sblah tunang kan? hahaha

berebut nmpaknye nak shake hand wit PM tersayang. uhuk2

networking reception kat MATRADE concourse. tgk dancers nih, teringat zaman aku dulu. huhuhu lalalalalaaa

thanx elle, cilokkan flowers 2 utk aku. mu mmg hebakk!! hehe

misi : mengketedarah!! hahaha

konon2 x nak attend, tp melantak x hengat. tp tummy ku cpt lak penuh. hahaha

gambar dikidnap dr blog elle.hehe

puan sha wit her new image. huhu

acara pusing MIHAS bermula! np thumb down tu bucuk? hahai
hajar menghayati maggie nmpak! lol

org HRM dikerah tenaga kat level 6 utk buat hamper. syabasss!!!! gambar hampers yg da siap lupe nk snap. huhu

love ~ izyan al-za'im





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...