Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 17 June 2010

DOUBLE DISSAPOINTMENTS

last week aku telah membawak tunangku g tgk muvie Lagenda Budak Setan. aku da jji nak blanje die. Actually, aku excited giler nak tgk cite tu sbb aku suke gile baca novel LBS tu time skolah dulu la. kemain lg femes ngko! meleleh air mataku tahap gaban time aku baca. so, bile aku taw, LBS will be filmed, mmg aku la org plg excited. aku paksa tunangku sbb aku taw die x ske tgk muvie melayu (x patriotik lgsung. hehe) die pon jd excited sbb aku asek dok cite je kat die. hehe. Finally, we went to One Utama GSC. 1st time tgk muvie kat situ. aku baru taw GSC OU nye tix price RM8 jer. murah giler! belum g ari Rabu lg 2! huhu.

Tp.... aku rase sgt hampa la ngan cite 2. ni personal opinion aku jela. tp mmg x best. x spt yg aku harapkan. x spt yg aku baca dlm novel LBS. eee, x best, x best, xbest! i cant stop saying film 2 x best, compared to the novel! lakonan dorang pon bese2 jer. klo nk kate lakonan yg best pon, que haidar jela yg mmg jadi giler la bwk wtk antagonis tuh! salute! klo bukan sbb aku pnh bace novel die yg maha hebat tu, mmg aku x hengen weh tgk cite tu. uhuk. eh, tp aku xde la halang org nak tgk cite tu, korang nye duit, ske ati korangla kan. yg pasti aku rase x worth it tgk cite tu kat cinema ok. maybe boley tgu je hari raye tahun ni, mesti astro, x pon tv3 ade tayangkan. hahaha

sorry, aku x berapa nak mghayati la cite ni... :(

novel LBS yg aku baca dulu. pinjam member punye. pas2 kat sume budak hostel nk baca! kellas ko ahadiat akasyah! hahai

wlopon RM8 jer, tp mmg x berbaloi. klo berbaloi pon, sbb aku dapat dating ngn tunangku, tu je. hahaha

LBS baru satu dissapointment. lg satu ialah pasal Satay Station. tunangku kate nk makan satay. So kitorang pon g la Satay Station kat Mont Kiara tu. em, actually penah g skali. last year kot. rasenye time tu harga secucuk satay was only 70 cents. ok la tu, wlopon still mahal dr harga pasar malam. baru 35 sen. huhu. tp, dis time kitorang g, harganye da 95 sen ok! adoii. cokek darah betulla! tp belasah jela mkn kan. nyumnyumnyum. mmg sdp satay kat situ.

n then, aku oder la LEMONADE. diulangi, lemonade yer! ye, aku oder based on menu 2 la! aku mmg ske lemonade or air pape wit lemon, wit lime, yg masam la. taw x, waiter tu anta kat aku air limau ais bese tu jer. sakit je ati aku! da la tawar! isk! klo takat air limau harge RM1.20 kat kedai mamak 2, jgnla tulis kat menu 2 lemonade!! menipu jer. mahal lak 2! isk. bila kate lemonade, aku terbayangkan air perahan LEMON yg sguh sedap itu! owh! (tb2 terliur plak. huhu) len kali tulis je, limau ais kat situ yer. nyampah tol kedai yg konon nk wat kellas, tp cam haram jer... hampeh tol! spoil tol la! tunangku kate, lain kali mkm satay kat situ, xyah oder ayo! hahaha

mkn satay je yer. xmo oder ayo dah! haha

cian die ngidam satay yer. makan puas2 yer :)

maka lengkapla double dissapoitments aku! walla!! sekian tima kasey!

love ~ izyan al-za'im



3 comments:

wahida said...

LBS the movie mmg x best..adik ipar aku ckp r..that's y aku x pegi tgk..layan KILLERS lg best..puas hati beb!!!

Devilish-shasha said...

weh nok! nak makan satay meh la Kajang! gi makan satay kat Mont Kiara ape kelezzz...

izyan al-za'im said...

wahida: dah tertengok nak wat cane. layanzz jela.hahaha

syeeda: jauh benaa kajang tu nok! huhu. satay station ni sedap gak. tp 2 la, mahal sgt. haha. nnt aku dtg kajang, ko blanje ok! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...