Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 September 2012

12 sept 2012

Smlm gi check up lg. Erm, semua ok, doc seluk n br buka 1cm. Buat ctg but xde contraction pon. But aku rs sakit je satu badan... habis check up pon da lmbt, doc surh aku mc smpi bersalin. X lama lg katenya. But blagak pulak aku, soh doc bg aku mc utk smlm je. Huhu

Balik check up, singgah mkn kt umah mak. Hubs ajak jln lg utk sng bukak jln. Ya allah! Time tu aku rasa sakit ya amat! Nk jln pon x larat. Angkat kaki pon x larat rsnya. So gi tgk wayang dulu la. Tgk cite the watch. Ms tgk wayang duduk je, so xde rs pe. Pastu nk balik gi kete tu rasa jauh sgt. Susah sgt nk angkat kaki. Sedey. Aku ckp ngn hubs, xnk jln mn2 lg. But bila sampai umah x rs sakit da..

Then mlm lak aku bwk acah n asyu gi william sbb mmg da jji nk blnja dorg mkn. Igtkan larat, skali bila jln je, aku rsa sakit ya amat bwh kelengkang ni. Cam xleh nk jln. Sakit sgt! Blk umah pas anta acah n asyu still sama. Susah nk jln. Aku terus NANGIS...

Aku ckp ngan hubs, aku x penah rasa sakit mcm ni :( bersungguh betul aku nangis... sedey sgt.... so aku decide Mc lg la hr ni n esok. Mak pon x bg aku keje da.Hrp2 aku cpt bsalin sbb xlarat sakit camni. Aku ok klo duduk. Bila nk jln je, ya Allah.... hya Dia yg tahu.. :( aku x dpt bygkan camne pulak rs sakitnya time beranak. Yg skang ni pon xtertahan. 9 bln pertama bkn men aku rs n org len pon kate aku nmpk sihat n kuat. But nk dekat ni, aku rasa sakit sangat....

Ya Allah, kuatkanlah aku n mudahkanlah aku.......

1 comment:

Sue-Rya Qistina said...

alhamdulillah..yan dah selamat bersalin pun kan..take a good care. selamat berpantang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...