Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 3 September 2012

pedicure at the nail parlour

last week, gi open house umah sedara kt kelana jaya. lps open house, rasa cam awal lg. hubs kate jom jenjalan. aku on jela. alang2 da kt kelana jaya, jom kite ke paradigm mall. last time gi paradigm punyela xde parking sbb ramai giler. maybe sbb baru bukak. but this time ok je, kosong je tmpt parking. 

sempat la shopping baju baby kt cotton on. tb2 aku suka cotton on. aku rasa material dia selesa giler. so rembat 2 helai jadila... hehe. singgah kt zara kids. amboi berkenan nye aku kt kasut dia! rasa nk terus bli je. but hubs kata, nnt tgu bb da kluar br bli. takut kaki bb pjg. syg je bli mahal2 nnt. ok2 promise ye b, nnt kite dtg lg taw! cute giler.

mcm byk je masa lg. skali nmpk the nail parlour. aku ckp ngn hubs, dia willing to wait x, klo aku nk wat pedicure jap. dia ok je. bg je dia tab. dok diam2 main game while waiting for me. hehe. arghh sukanye tgk kuku kaki berkilat! frankly speaking, aku mmg x reti jaga kuku kaki. kalo potong pon msti x cntik. huwaaa. kdg2 segan je pkai kasut/sandal yg nmpk kuku. hubs pon tegur. agagaga. so byr jela sket jji suami pon suka tgk kaki kita. weeee~~~ (tgu ade kekuatan nk pakai socks pulak. hubs pon ade hint2 gak tu. huhu)

tq nail parlour for the good service. sampai sandal aku pon dia tolong bukakkan. kellass

aunty ni org ape tah. xtaw ckp melayu. risau betul dia, sbb aku ni ngandung. so dia kemain papah aku nk duduk ke seat belah atas tu. huhu

layan... :)

gambar ni xde kaitan pon ngan pedicure di atas. tgn yg bercincin tu aku la. yg genggam lg satu tu tgn hubs. saje nk tunjuk kuku laki aku lg cantik dr kuku aku. nangess

erm, rasanya lps ni nk mintak peruntukan khas bulanan utk meni pedi dr suami la. wakakaka gedik giler!

(15 more days to go...)


 love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...