Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 September 2011

open house BKP

ni tahun ke 4 aku join open house division aku BKP. lama jugak upenye aku da keje sini. hehe. this year unit aku serve desert. every1 in the unit kene bwk sumting. aku terpikir nk bwk ais krim malaysia. mudah n senang. haha. sbb da byk mknn lain2, so aku bwk dlm 60 btg je. alhamdulillah laris. hehehe. ok enjoy the pix.

unit admin tgh berkemas2. jamuan stat kol 12 ;)

unit UPO ala2 arab gitu. tulisan pon jawi. outfit pon jubah je semua :)

unit building, xtaw tema ape. tema hari raya la kot kan. huhu

tara!! unit aku HR. konsep merdeka raya! tu siap bendera n gamba2 PM bagai. hehe

meriah x booth unit aku? ngeee... siap gantung2 shawl kt atas tu. alahaii. last year nye konsep kebun bunga. hahaha

ha ni la eskem malaysia yg aku buat tu. flava cocktail n guava nata de coco. tq hasben tlg buat eskem. haha wlopon aku taw eskem tu tawar sbb masa buat eskem tu, aku  laki bini tgh pose. dah buke baru aku rase, tawar upenye. haha padan muke!  :/

booth satay! salunye satay org dok kejar2. tp mebi sbb menu dah memacam, satay cam x habes jer. hehehe

motip lampu tu? lol





mbekk mbekk

ni lah cara penyambut tetamu sambut tetamu. kene paksa ok! haha hasben jd mangsa. lol



sume buat2 bz :p

unit finance. wlopon byk sgt booth, tp aku x mkn pe pon. mkn yong tau fu n satay je kot. sbb sonok sgt tgk org dtg. hahaaa

tempat duduk bersila disediakan ye

oh baby baby baby ooo (justin bieber :p)

my team mate. patutnye tema baju merah hitam. tp ade yg lari tema sket. halal laaa







napa aku letak pix ni? ntah saje suke. br aku taw tudung aku dr blkg camne rupenyer. lol

merah itam yow!

unit HR x cukup org lor...



ok tu je la dulu. too manu open houses. ade yg aku amek gamba, ade yg x. nt guwe kasi hapdet k :)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...