Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 9 November 2010

candle lite dinner on my baby's bday :)


Happy birthday lg skali to tunangku! kali ke 3 aku celebrate bday die. cume dis time xde kek. hehe. ok start ngan malam b4 bday die, aku da kasi die adiah. aku xde la nk kua ngan die sampai kol 12 kan. so, aku bg je awal n remind die 2 bukak adiah kol 12 iaitu setelah aku call die. bagus, mengikut arahan. hehe. dis time aku bg hadiah a travel backpack utk die! die mmg nak beli back pack n here u are baby! hope u like it :)

n the next morning on his bday, aku wat suprise dgn letak giant bday card kat tempat dia kat opis. tanx 2 hajar sbb tlg arrange the suprise. penat jugak nk buat suprise tu wlopon hya sekeping card. tp wlopon sekeping card, tp besar jd aku kna bhati2 sket sbb kemana2 asek bkepit je. susah aku. naseb bek spare key kete tunangku kat aku. so, senang sket wat keje. haha. xtaw la aku kat mana tunangku simpan card tu kat opis die. hehe. wlopon sbnye da terkantoi tunangku da ttgk gambar kad tu dlm camera aku. ciss. tp aku tipu die aku bgtaw aku nk bg time dinner. so die x terpikir dpt kat tempat keje. ok la tu kan. silly me! lol

mlm pulak, aku telah mbelanje tunangku candle lite dinner kat intai-intai restaurant kat ampang. mule2 rase nk suprise, but last2 aku bgtaw je die awal2. haha. sbbye aku x taw jalan n die yg bawak kete. so, aku soh die study map. ok per, merancang itu kan bagus. ayat cover. agagaga. sonok g intai2. ktorang gerak dr opis lps maghrib. so, sampai pon awal. dlm kol 8. xde org sgt. bagus la 2. hehe

sampai je sana, waiter tros bwk kitorang ke meje candle lite. kitorang duduk n waiter tros pasangkan candle. wah!! mood romantic sudah mari! ngeeeeeee. dgn suasana tempat mkn yg sungguh tenang n best je rase. dgn adenye tasek ke kolam tu, suasana tu mmg lain la. hehe. lg satu, salunye aku n tunangku xde nak pakai baju kale same g opis. tp smalm ade special request dr die soh pki baju kale biru. ok anything on ur bday baby :) n dats all 4 husni's bday dis year. die happy, aku pon happy! happy bday again! muahhx!

the giant card. susah tol nak sorokkan. ngee

the contents~

card n present. lupe nk amek gamba present. da wrap baru tingat. then tunangku tros bwk bag baru die g opis on his bday smlm. semangat tol. x sempat aku nk amek gambar. hehe

signage to intai2. mmg kena mengintai nak masuk sbb tempat ni tersorok. haha

the menu

nice place

nice ambiance

bday boy yg sungguh happy nmpaknyer :)

1st time bercandle lite dinner mmg jakun camni. padahal candle camtu ade je kat umah tu. cume kat sini feeling die lebih sket. huhu

ait sampai dulu. air belah kiri tu aku bg markah penuh. sedap giler!! cinggo! ciku campur manggo. sedapnyer! lg satu tu kiwi belimbing, ok jugak :)

yea! makanan da sampai sume. tanx to waiter kat sana yg mberikan servis yg bagus. time kasih jugak sbb tangkapkan gamba kitorang. ngeee

saya makan dulu yer :)

ayam pandan. tunangku suke sgt.

tomyam sukarnabumi. tol ke aku eja ni? sedap!
aku nye ~ special nasi goreng intai intai.

aku x abes nasi sbb belasah lauk2 tunangku. haha


suke tgk bday boy happy :)

pandan je tinggal. ayam pandan sungguh lazat! ok, lain kali leh dtg lagi sini. try dtg petang lak. cam cantik je suasana kat situ :) ok bday boy, jom balik :p

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...