Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 15 November 2010

ajoy's weds

last jumaat aku n family g kuantan sbb hari Sabtu sepupu aku Ajoy kawen. lama da x g kuantan. so, excited pulak. hehe. cume xcukup korum sgt la sebab 2 org cousin aku beranak. family abang aku pon xde sbb abg aku x sehat lg, nuqman ade konsert kat kindergarten, nureen ade school trip. so x dpt dtg. klo x, lg meriah. erm, Ajoy ni polis n sebaya ngan aku. berjodohan ngan org Besut. Semoga bahagia selamanya... :)
ajoy n riniey




posing gedik. wekk

asek amek gamba sendiri. xtaw mana perantin. haha

suke lak idea selit bunge camni. klo aku bg korang pakai time wedding aku korang nak x? hehe

sepupu2. mebi dlm gamba ni 10% je kot dr jumlah sebenar sepupu. hahai

kak azmah, acah n me

last week merah, dis week pon merah. terpaksa pakai baju ulang tayang. ahahii

3 anak pompuan en. mansor.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...