Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 5 December 2013

abi's 29th birthday at kl tower

long hiatus since previous entry. bz sgt. ye ke bz? bz jugak la. huhu blog hopping pon da lama x buat. byk entry nk buat tp x sempat. sampai laki aku tya, knp u lama x blog? u shud start again. alamak, laki sendiri pon ckp camtu. nmpk sgt dlm diam dia skodeng gak blog aku ni kan. hehehehe

ok la, dgn itu aku start dgn bday celebration abi yg telah lebih kurang sebulan berlalu. hehehe. 8 november 2013 abi turned 29. da besar da laki aku. hahaha. bday jatuh on friday. so mmg amek cuti. laki aku ni pesen suka amek cuti pada hari istimewa. ha gituu. aku pon kene cuti skali la kan. ahaii aku xplan suprises pon tahun ni. aku siap da bgtaw abi aku da beli kat groupon hitea di KL tower. huhu. laki aku x penah gi kl tower. aku lak x penah gi revolving restaurant tu. so ok la tu kan, jom jom.


selain bangunan tertinggi, kita tangkap gamba kat pokok tinggi jugak ye. huhu


bday boy dah besar. haha. i hope u suka la i treat u here. eh ni baru kt bawah lg ni. huhu. wlopon mknan hi tea biasa2 je. yg pnting ambiance tu kan. hehe. hadiah dah bg awal pagi. harap abi suka hadiah ummi. weee :)

pengumpul fridge magnet tegar, harusla membeli FM di mana jua anda berada kan...

yayy dah sampai ke atmosphere 360 revolving restaurant KL Tower :)


budak manja


hi tea mkn simple2 je


izz, pandang camera la nak oii

suprise for abi! xde suprise sgt pon. pjg citenya. malas pulak nak type. haha

suka tak? suka tak?




happy birthday abi. harap abi suka. smg abi selalu dimurahkan rezeki supaya leh blanja ummi n izz selalu. hehehe n semoga pjg umur supaya boleh sayang ummi n izz selalu. ummi syg abi byk2!

baju kotak2 la sangat

KLCC kt blkg tu. batak sikit

3 of us. my litle familia. love :)



tah ape2. k bye


amboi izz


went to observation deck. teropong jgn x teropong!




Add caption





masuk sini jugak. ala2 small aquaria

anak shark kot ni. huhu.







souvenir utk izz. ummi belikan jam turtle. pukul berapa tu izz? huhu

ok la utk ape yg aku byr kt groupon. hi tea at revolving restaurant lus observation deck plus blue coral ni. kami enjoy! izz, nnt bday ummi, soh abi belanja kt tempat best yg lain pulak k. hahaha

tb2 gamba ni sesat. dinner kat william malam tu. aduh sedapnye teringat cheese meleleh baked pasta with  meatballs. 
ok tu je. bye ;)

love ~ izyan al-za'im

2 comments:

Farah Izza Shafik said...

happy birthday!! :)

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...