Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 30 August 2013

suprised bday bash for acah

hari rabu lepas,birthday adik aku yg ke25. adik aku mn lg. yag baru bertunang tu la. dah bertunang, hari jadi la pulak. so sj nk buat suprise utk dia. hari tu dia bali keje petang, tunang dia bwk gi sunway pyramid. carik hadiah katanya. kitorang da plan ngan tunangnya ikhlas. lps magrib terus hantar blk umah mak. so kami tunggu kat umah akan buat suprise bila dia masuk umah. haha xde la suprise sgt pon. plan nya, tutup pintu, tutup lampu. bila dia bukak pintu, kitorang terus kata suprise dgn kek. ha gitu la!

yg dirai lmbat sikit pulak sampai. berdebar2 nk buat suprise taw tak. da la ice cream cake. risau je kitorang kek tu cair. hahaha. ape2 pon, suprise kali ni menjadi. acah terkejut la gitu. dia pk da mlm da pon. xde la org nk celebrate bday dia. haha. ha cah, suka x, suka x? haha selamat pjg umur dan murah rezeki. selmat cepat kawin dan dipermudahkan segala urusan. love ya!


eh kenapa gamba mamat ni pulak? hehe ha ni jela deco yg mampu aku buat. last minit je beli belon kat kedai 2 ringgit. ngeee

izz al-za'im, husni al-za'im, shaheez al-jafry

icebaby is 25 tahun. hape2 tah. hahaha

ice cream cake by asmidar :)

cantik pulak gamba kek masa tutup lampu :)

time ni dah tutup lampu. dah pasang lilin. tunggu acah x sampai2. lilin dah sampai hujung nyawa taw tak. ahaha

suprise!! haha kengkonon terkezut la tu! haha

bday girl with mak n ayah. anak buah izz n shaheem enterframe jugak

suka x mak enon?

the ladies! tq semua yg menjayakan majlis. heee

budak kesayangan ummi :)

ni hadiah dr izz utk makcik ;)

geramnye izz buat muka camtu :)

uyyo shaheez si anak buah bg adiah jugak!


sayang mak!


izz terpaksa redho org buat dia camtu. hehehe

suka la tu dpt handbag kale menyala dari tunang. ahakss
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...