Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 6 August 2013

last day kerja sebelum cuti raya

hari ni aku masih keje. last day sebelum esok aku bercuti sapai rabu minggu depan. cett padahal ramai da colleagues aku start cuti semalam. semalam pon macam sunyi. hari ni pon sama.

disebabkan hari ni last day, and x ramai org kat ofis, mlm tadi aku cadang nak bawak izz gi ofis la. hehehe. kesian dia kat umah nenek (babysitter) je. hari ni teman ummi gi ofis ye izz. hehe. kalau da bosan dgn ummi kang, ummi hantar kat abi kat tingkat 8 k. untunglaa laki bini keje satu bangunan. hihihi

setakat pukul 10 pagi ni, dia ok je. pukul 7.10am da sampai opis. amboii jalan clear. kan best hari2 jalan camtu. mimpilaaa. haha.erm, so nak tunggu sampai 4.30 la. x sabar nak balik. haha. datang ofis ni pon buat syarat je. xde keje pon. 

erm ok la, sempena nak raya ni, nak ucapla selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin (bajet ade org nak baca la yan. hahahaha)

alamak baju melayu izz x alter lagi. harap2 sempat la mlm karang atau esok. huhu. ok byee

datang je tempat umi, terus je mencapai2. sepahkanla izz ummi x kesah ponn. hehehe

dah penat main, nenen jap n terus tido. sampai skang x bangun lagi. sedap la tido kat opis ummi yg sejuk mcm peti ais ni. hehehe. tido la lama2 izz. da penat kang, baru bangun ye. hehehe bye :) 

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

Aeen said...

ain sok last day keje...tu pun sok boss bg half day...saje je x cuti...sbb raya kl je pun....yelah kan yan..pegi keje buat syarat je..bukan ade keje pun..hehehe....cukup waktu balik je..hehehe...ni pun da xde mood nak buat keje...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...