Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 August 2013

cabaran mega huggies

hai hai haii.. seperti yg aku mention kat post yg lepas, aku bgtaw yg hari sabtu aku nak ke one utama utk participate dalam 'The Most Number of Babies in Diaper Pants Changing oleh Huggies untuk Malaysia Book Of Record. 

Aku perasan benda ni pon masa hari Jumaat kat FB. aku ckp ngan hubs, dia kata dia ok je. Then ajak kakak aku. Dia pon ok je. Bukan kene bayar pon. Just participate. n dapat goodie Bag yg macam2 ade! hehehehe. Laki rajin nak melayan, so ok la. Saje nak experience new thing. weeee :)

Actually aku n kakak aku da pre register tru FB. tp kalau dtg walk in pd hari kejadian pon xde masalah. Slot aku pukul 8.00 malam. lepas asar gerak, jalan2 kejap. lepas magrib terus la buat tukar dry pants tu. hehehe. 

Actually izz x pernah pakai dry pants. xkira la huggies or brand lain. kira 1st time. huggies dry pants ni kira ok la. cuma aku mmg x minat pants kot. lagi suka yg lekat2 mcm pakai sekarang ni. hehehe. anyway, TQ Huggies. we love the experience :)

at isetan. kalau dtg isetan, biarkan je izz kat tempat baby ni dgn abi. ummi gi round2 sorang2. sonang! :)





acara salin dry pants pon bermula. senang je. dah register, dia akan bagi dry pants utk anak untuk kita salinkan. gi tempat salin yg disediakan dan salin lampin anak anda! hehehe izz rilex jee. baby wipes, changing mat, talcum, sanitizer semua disediakan. kira bawak baby jela. hehehe

ok settled. tq izz for giving a good ccoperation. hehe.
erm,, paper bag pumpkin patch belakang izz tu, izz yg punye. menyempat jugak soping barang dia. cittt


me with my sista with the certificate. yahooo. izz kenapa buat muka comel sgt tu? ishhh

izz posing bersama 1st certificate beliau ;)

uyoo malaysia book of record! huhu

kira sijil pertama izz la, selepas sijil kelahiran. ahakkss

i love u sayang izz

inside the goodie bag. terbaekk sgt! tq tq tq
last skali ade photo booth. tangkap gamba family. dapat 1 copy n 1 lagi copy di tampal di wall of fame. ala, x amek gamba wall of fame.
ok, kesimpulannye best la. nanti kalau ade lagi. nak join lagi. hehehe. k bye :)

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

Super Ummi said...

baiknye izz.. nak ddk diam masa tukar pampers.. kalo anak kite.. mcm bersilat nak tukarkan pampers die.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...