Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 30 July 2013

iftar matrade 2013

as usual, MATRADE akan adakan majlis iftar untuk staff dan family setiap tahun. tempatnya, x lain x bukan kat mana lagi kalau bukan kat MATRADE hall tu kan. hehe. alhamdulillah x pernah miss majlis buka puasa ofis aku ni. this year best sikit sebab bawak anak sendiri. maka boleh collect duit raya. yeahhh! hehe


sebelum iftar, ada la tazkirah sikit kan. ni kat surau. amboi kemain gelak kuat izz jumpa kawan. terkekek2 gelak time tazkirah. aku bawak dia punya yousuf. tp teddy bear orang lain jugak yg dia main.

duduk diam je ye kat ex boss ummi ;)

macam tahun lepas, aku bawak seluruh family aku attend iftar ni. this year, aku bawak kakak2 hubs pulak. kebetulan kakak husni yg dari perak tu ade kt KL. so dia boley la join. keisha pon ade skali ;)

full house. kali ni makan dome style. and ade buffet jugak.

alhamdulillah izz budak baik x pernah kacau ummi abi time berbuka. make sure sebelum berbuka, nenenkan dia dulu. time nak makan, bagi tab. so diam la dia. hehe. kalau kat rumah pulak, time berbuka tu, masukkan dia dlm walker and bukak astro baby tv. haa selamat la kita berbuka sampai pukul 8. hehehe. keep up the good work izz :)

kumpulan hufaz buat persembahan. entah aku pon x kenal. layan jelaa. hehe

izz and abi geng jubah

ade anak-anak yatim buat persembahan. comel2 je dorang ni. dengan baju pink nye :)

sesi bagi duit raya. comelnye anak2 yatim ni pakai baju melayu pink ;) ishh abi ni block la.. hehehe

izz and abg shaheez, anak buah yg aku angkut jugak. hehehe dua2 dapat duit raya. dapat sorang rm10. untungla!! duit raya pertama! hehehe

ummi abi n izz

tahun ni mmg best la iftar. siap ade clown! so budak2 mmg suka la kan. izz dapat belon jugak :)

ummi with anak buah, shaheez n keisha. izz sebok main belon.

ok da kosong da dewan tu. jom balik ye. heehe

tq kak ina n kak hudaa join kami. best tak iftar kat ofis ummi n abi? hehehehe

menyempat jugak... hahaha ape la tinggi sangat anak buah aku yg baru form 4 ni. laki aku dah mmg tinggi. tp budak ni lagi tinggi dari laki aku. ade potensi nak tinggi lagi ni. huhu
ok sampai sini saje. nnt jumpa iftar matrade tahun depan. heee bye :)

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

ct shah said...

bestnyer iftar tahun ni.ruggiiiinyer x join.huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...