Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 February 2013

shaheem's 2nd bday (2nd batch)

holla! kembali ke entry birthday lagi x abes2. hehe. hari tu aku cite psl bday shaheem yg buat kt umah. ni 2nd bday pulak buat kt kfc subang parade. berapa byk birthday daaa :P

izz with aqil :)

disebabkan hari tu izz da bg hadiah drum set kat shaheem, so this time dtg bwk hadiam helium balloon jela. hehe ada corak2 leapord. ok le tu :)

tema birthday ialah jungle safari. so yg dtg boleyla pakai baju binatang or kale2 hutan gitu. haha. abi pakai baju ala2 army daun2 tu, boley la tu kan. hikss

ha ni dia! naseb aku jumpa tiger costume utk izz. aummm. hehe yg lain2 ni pakai baju cheetah, leopard. nice!

lets the party started! aku pon sebok join budak2 punye game. aku yg pakai baju purple tu la. pakai tudung leopard je. hehe

leapord team with babies yayy

chicky ajak main game. izz kecik lagi la. ummi pegang, izz tgk je k :P

izz the tiger n makcik acah the leopard

nak tiup lilin. jomm

shaheem the bday boy pakai baju oren gambar crocodile. haha faham ke tu nak main game ape? hehe. both baju biru tu staff kfc yg incharge the party :)

jahat la chicky ni. ade ke dia nak terkam izz. tgk muka ummi da cuak da. lol

izz dpt hadiah dari chicky. yay!

ili, agil, izz n me

bday boy n his family

say hi to the camera!

hurray! ok ummi over :P

happy bday shaheem. be a good boy ya. love u!

my anak2 buah ;)

ummi abi n izz

ala, ape abi n izz pandang tmpt lain tu? wekk. hehe ok la, da abes entry bday rasanya. hehehe
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...