Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 28 February 2013

model carpet

hhaha model carpet pulak dah. bukan bangla carpet taw. hahaha. hari tu ke ikea, saje beli carpet ni kt bhgn kids. mcm comel je. mmg comel pon aku rasa. hehehe. jadinye, carpet tu skang jadi tempat izz posing klo aku nak amek gamba. click2. baru ceria sket background tu. weee ummi n izz suke :)

ni model bowtie. hehe. shirt with bow tie from makcik asyu. pants n shoes from zara baby

white polo tshirt from baby expo, short pants n shoes from zara baby, socks from bumble bee

model arsenal baby yow! alamak, x pakai kasut pulak. hehe. bought from baby expo :)
 ok izz, nanti kita pose lagi k. huuuu. ckp pasal pose, tgh bulan ni izz ade photoshoot session kat kiddie fotolab. excited pulak. hurray!

love ~ izyan al-za'im


4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..bestnya!! comel izz pakai suit tu. cute giler!
wah wah..jadi model cilik la nak umi dan abi nnt

Aeen said...

amboiii..comelnye izz posing..:)

ct shah said...

eh,cute ah carpet tu.model dia pun cute.izz ni kecik2 dah stylo.:-)

SweetLikeWhat said...

comel lah carpet tuh..
model pulak hensem.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...