Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 15 February 2013

birthday date

birthday aku nk dekat sebulan berlalu but baru sempat nk update. huhu. x sompek mak jah... dah 27 tahun dah 24 jan lepas. hubs nak belanja makan. actually nak mkn kat tempat lain. tp tb2 tutup lak tempat tu, erm, alang2 da ada kt area kota damansara, i said, kita gi sunway giza la. so we celbrated my birthday kt fullhouse :) tanx abi. love u :)

1st time dtg sini. here goes the menu.

my boyfriend till jannah :)

eh ada budak kecik ensem ni. be good in ur stroller ye. ummi n abi makan jap :)


mine n hubs'

terkebil2 izz. main la ngan mickey tu izz :p

mine

abi's


dessert

hye darlings!

love both of you :)

aku rasa mcm wajib je klo org mkn kt fullhouse amek gambar ngan kede comel ni :)

abi, nak bwk balik kete pink tu!!


tq abi. muahhhx!

jalan2 sikit kat sunway giza. bukan ade ape sgt pon. then balik umah. ptg tu ade 1 more celebration. will update in next entry. daaaa :)
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...