Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 April 2012

munching entry ~ cowboy place

amboii nama! cowboy bagai. haha. anyway, ni kedai nasi kukus ayam bakar. n FYI, kedai ni mmg jual bnda ni aje. same ade nak bli set nasi n ayam bakar tu RM5 or nk bli ayam bakar je. tmpt ni tepi jalan je dekat dgn PD marina. aku singgah masa balik dari thistle port dickson hr tu. punye la ramai org but the taste, so so je. boleyla sekala sekali nk rasa.

kalau google tempat mkn kt PD, mesti byk keluar psl kedai cowboy ni also known as wati beach cafe

1 set RM5

samada nk mkn dlm kedai or kt luar bwh2 kemah ni. mkn kt luar lg feel kot. mcm mkn kenduri. hahaoo


this is the set. nasi kukus dihidang bersama ayam bakar, hirisan timun, sup n sos bbq

layanzzz. tekak aku n hasben x berapa suka sgt. mebi org lain suke kot. hhuhu

koboi tgh bakar ayam. see, byk giler ayam dia. pilih pilih! :)
love ~ izyan al-za'im

2 comments:

wardah @ fie shah said...

Wah Yan, next time pi PD ni mmg kena singgah ni..

izyan al-za'im said...

sila2 singgah. happening jugak tmpt ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...