Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 26 April 2012

3 tahun pemergian adinda umar syazwan

smlm terpaksa amek EL sbb hubs received a call yg his cousin meninggal dunia sbb leukimia. ajal die setelah setahun berlawan dgn penyakit tu. innalillah. Allah lebih sygkan arwah...

smlm jugak genap 3 thn pemergian arwah adik lelaki aku yg satu satunye tu. kebetulan sepupu hubs dikebumikan kt kota damansara jugak. so dpt la aku ziarah kubur arwah dik wan sekali.

rs mcm br je wan xde. kdg2 bile nmpk kereta rosak tgh jln2, mesti tb2 tersentap. teringat kejadian tu. sampai ati org tu langgar wan dan biar mcm tu je. seyes, each time kak lang nmpk kereta rosak tgh jalan, kaklang mesti doakan org dlm kereta tu. jgn la jd ape2. kejadian wan terlentang tgh flyover besar kt sunway tu. n mcm mana kaklang n acah meraung tgh2 highway tu sbb wan dah berdarah2 n x sedarkan diri. masih terbayang2 dlm kepala ni. mmg xkan lupe sbb i was there to see all the creepy incidents. n i was the one who drove the car ;( sumtimes aku rasa bersalah biakan dikwan jaga kete rosak tu sensorang, waktu mlm, di tgh jalan while i was looking for help to fix the car. i hate to remember those things. only Allah knows. He plans everything. i know...

sedey pulak. ape2 pon, itu semua urusan Allah. Allah lebih sygkn wan. Smg wan bahagia kt sana ok. hr tu kitorang dah buat majlis tahlil utk wan kat kampung. whole family xkan lupakan wan. xdpt la anak kaklang nnt ade paksu. tp xpe. nnt kaklang citekan psl wan kt die k ;)

Semoga arwah umar syazwan tenang di sana. Al-fatihah.....

gamba2 kenangan dgn arwah dik wan.

haha kelaka gmba ni. we bought thic shades sesama kt BB masa mlm raya. remember? :)

masa kecik2 :)

if he's still alive, he's 22 y/o now

our last familt portrait with him in 2008....
love ~ izyan al-za'im

3 comments:

ct shah said...

al fatihah buat adik wan.semoga allah mencucuri rahmat keatas rohnya.sedih tgk gambar2 tu.

Aen said...

Yan, syahdu aku membaca entry ini. Semoga Allah memberkati dan meletakkan adik wan bersama orang-orang yang beriman.

wardah @ fie shah said...

Alfatihah, sedihnya ditambah dgn bekground music ni. InsyaAllah ada kakak macam Yan yg selalu doakan dia, arwah tenang di sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...