Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 26 March 2012

munching entry ~ house of nasi kerabu

house of nasi kerabu at prima sri gombak 


my nasi kerabu nara

si gigi besar. :D

honey dew shake n mango juice

hubs xnk nasi kerabu so dia oder nasi goreng USA je.
makanan kt sini biasa jela. setakat ni aku mkn nasi kerabu yg hrga berbelas2 inggit kt kedai yg ada service charge, last2 aku mesti suka nasi kerabu yg jual kt psr mlm je. huhuhu


love ~ izyan al-za'im

4 comments:

Elle Kamarudin said...

dekat umah ja tak pnah teringin nak pegi sbb kat pasar malam blkg umah ade nasik kerabu makcik tudung labuh yang sgt power..lauk daging bakar+solok lada+telur masin tak sampai 5 hengget huhuhuh

izyan al-za'im said...

ha tu la psl. x sdp mn pon ns kerabu ni. kt psr mlm or pasar2 nye lg sedap kn :)

wardah @ fie shah said...

tak sedap ye yan? ok kansel! hahaha

izyan al-za'im said...

fie, for me, biasa2 je la nasi kerabu dia. xde yg istimewa sgt dr segi rasa. but x salah mencuba. ewaahh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...