Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 September 2013

izz's 1st birthday at kfc (part 2)

ok sambung lagi pasal birthday izz yg pertama. actually nk tempek gamba je pon. hehehe. rasa nak tempek semua gamba yg ada. tp aku belasah jela letak mana yg sesuai je. hehe. layanzzz

3 hadiah yg aku dah sediakan utk pemenang best dress katanya. best costume la kiranya kan. hadiah biasa je. saje buat sonok2 org dapat hadiah. hehe

ha ni la tikam yg aku dok cite tu. masa aku kecik, ade jugak la beli tikam ni. hehehe salu seposen or dua posen kan. but this time, aku bagi je nombor kat semua tetamu. sorang ade yg dapat 3 4 5. hehe sbb ada 150 nombo semuanya. mmg berlebihlah kan. so semua org dpt hadiah. sbb paling cikai pon sticker kot. jadilah buat suka2. hadian menan je pon semua tu. tp yg adult pon sebok collect hadiah. sukanya kitaaa. ngeee

ha x abis lagi game. chicky dance dgn chicky kot. haa semua layan. bagusss izz joget ngan ummi je.

ha izz pelik la tu. uumi pakai spec besar. lol. saje suruh SIL belikan spec ni. kikikiki

nasib baik chicky ni wangi. last time busuk sikit. kekekeke.

tiup lilin!! haa actually aku ada beli thin candles yg banyak kecik2 halus tu. bli kat ballon buzz bagai. jadi mak bday boy sgt lah bz ok! last2 aku lupa wehh. ade je candle tu dlm beg aku. huwaaa xpela, tgu la bday org seterusnya kita guna candle tu ok. pakai jela candle free ni. hehehe. kek round tu mmg KFC bagi. yg superman tu order lain.

ha, time ni aku tgh umumkan hadiah utk best costume. si fahmi menang. tapi nangis pulak dia tgk chicky. adoii

hani menang best costume for girl. pon nangis jugak tgk chicky. hahha lawak betol

wafi menang best costume for adult. xtaw nak pilih pemenang sebenarnya. aku pilih wafi sbb dia pakai seluar kecik kat luar. ala2 superman la pakai spende kat lua kan. hahahaha

photo time! lets strike a pose!

superhero kan! jom buat gaya otroman!!

gaya ape ni weh? seyes sedara mara superhero aku ni semua sporting. suruh je buat ape, mesti nak buat. kehkehkeh

sayang korang semua ketat2. dah lah susah2 carik baju superman utk party izz ni. pastu habes havoc party ni korang buat. hehehe korang mmg terbaek!! ada superman, batman, spiderman, ultraman, power puff girl. best la korang!

family izz pulak nak tangkap gamba. tp izz xnak pandang camera!! huwaa nangis ummi camni.

sayang izz, nnt awak da besar, awak tgk gmbar ni, mesti awak nyesal x pandang camera. hahaha

ha ummi abi lak nk amek gamba kt sini

time ni izz da zzzzzzz tetamu pon ramai dah pulang. majlis berakhir dalam pukul 1.30 alhamdulillah semua tetamu happy :)

terima kasih daun keladi utk semua hadiah2 ni. izz suka sgt. yg penting, izz menang moto!! hehe

superheroes on izz's 1st birthday

ha, xkan izz pulak yg bukak hadiah kan. hehehe ummi suka sgt dpt tolong izz bukakkan hadiah. mak jemah sangat kan! hehe

yg ni pulak hadiah dari ummi dan abi. petang birthday izz tu, kitorang gi mid valley. carik toys r us. carik hadiah utk izz. yela sebok bukak hadiah org lain. ummi n abi x bg hadiah pon. hehe. pilih2 punye lah lama. last2 kami pilih yg ni. tercekik jugak dgn harganya. tp kami fikir, alang2 beli hadiah mainan, beli yg elok sikit la. insyaallah boleh pakai lama. huhu. so far izz suka ;) byk sgt mainan org bagi hadiah. setiap hari main satu ye izz. hahaha tp yg ummi abi bg ni, wajib main setiap hari. hahaha

x sempat amik gmba sama dengan pemenang best dress. ni la dia hani n fahmi! comel je!

alhamdulillah majlis berjalan dengan baik. impian nak buat bday izz bertemakan superhero tercapai. terharu dgn sambutan yg diberikan tetamu. ewahh. alhamdulillah dpt jugak ummi buatkan baju superman khas utk izz sempena birthday ni. hehe.kalau ada rezeki, tahun depan kita buat lagi ye izz. kalau xde rezeki, kita sambut bertiga pon ok. hehehe. ummi asyik terkenang2 je dgn bday party izz. ummi n abi happy sgt. harap2 izz pon suka. semoga izz jadi anak yg soleh. nanti dah besar, celebrate bday ummi n abi pulak ye. hahaha i love u so much son!

love ~ izyan al-za'im

2 comments:

Farah Izza Shafik said...

hi saya singgah! saje jeks collect idea.. insyallah next week we alls plak celebrate anak kami nyer birthday kat situ... ape2 pun salam perkenalan.. :D

izyan al-za'im said...

hai farah,

salam kenal jgk. no problem, collect jela idea yg ada. sy pon collect idea dr mr google je. hehe. hv fun for the birthday :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...