Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 28 December 2012

i'm back!!

bismillahirrahmanirrahim....

Ya Allah, lamanya aku tinggalkan blog kesayangan aku ni! hari ni umur izz dah 3 bulan setengah. x sempat nak usik blog ni. rindu sesangat! dah 2 minggu aku start kerja after 3 bulan cuti. owh i miss my long break n lazying with my sweetheart izz :)

Tapi seriously x tahu nak start dari mana. dah lama sgt tinggal ni. byk benda aku nak cerita kat sini. rasa blur x tahu nk start camne. hehehehe. erm, aku x berniat nak celoteh panjang. aku tinggalkan sekeping gamba izz je. nanti2 kalau sempat aku update lagi.

izz al-za'im 3 months


love ~ izyan al-za'im

1 comment:

Aeen said...

Comelnya Izz...npe tu??nanges ek...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...